Pioenrozenkwekerij Flowers For YOUANDI

Flowers For YOUANDI is gevestigd in St. Hubert en kweekt sinds 1995 diverse snijbloemen. Vanaf 1999 zijn snijpioenen in het assortiment opgenomen en deze teelt is in de loop der jaren verder uitgebreid. Het bedrijf is een VOF waar Koen Linders en zijn vrouw Astrid verantwoordelijk zijn voor de productie en verkoop. Op dit moment teelt Flowers for YOUANDI 12.5 ha Pioenrozen. Jaarrond zijn er twee vaste scholieren en één vaste oproepkracht in dienst. In de oogsttijd (maart, april, mei, aug, sep en okt) is een vaste oogstgroep beschikbaar. In de piekperiode worden extra uitzendkrachten of scholieren ingeschakeld. Voor het verkoop klaar maken van het product en de daarbij behorende kwaliteit is Astrid verantwoordelijk. Koen stuurt de mensen aan die de pioenrozen oogsten, hij is eindverantwoordelijk voor het hele productieproces.

Missie

De missie is om mensen in Nederland te laten genieten van de mooiste, en meest geurende bloemen en planten op aarde. Onze specialisatie zijn pioenrozen van de hoogst haalbare kwaliteit, waar wij de beste service en een acceptabele prijs aan toevoegen. Deze missie wil Flowers For YOUANDI realiseren door de juiste mensen in te zetten en de werkwijze te optimaliseren! Om de kwaliteit van de planten te garanderen heeft Flowers for YOUANDI  een eigen kwaliteitscontrole. De planten worden gekeurd door het NAKT (Nederlandse Algemene Keuringsdienst Tuinbouw).

Visie

Het bedrijf heeft zich met 12,5 ha volledig gespecialiseerd in de teelt en verkoop van pioenrozen. In de maanden mei en juni de snijpioenen, in september, oktober en november de pioenenplanten. De focus is daarbij gericht op een uitstekende kwaliteit, een klantgerichte service en voldoende continuïteit om zeer betrouwbaar te zijn maar zonder dat het ten kostte gaat van de flexibiliteit.Het pioenrozen kweken gaat immers ook om jezelf continu te blijven verbeteren en vernieuwen naar de wensen en behoeften van de afnemers en daarin zijn wij nu juist onderscheidend! Continu blijven zoeken naar vernieuwing en verbetering van het product!

Assortiment