Witte Pioenen: Saving the best for last

De soorten die er nog aan komen.

witte pioenen | Elsa Sass

Een kijkje in een witte wonderwereld vol Pioenen

Bruiloften, geboortes, feestjes, hoe meer de zomer nadert, hoe groter de vraag naar witte Pioenen wordt. Witte Pioenen staan voor puurheid, zuiverheid en reinheid maar ook voor eenvoud, frisheid, natuurlijke liefde, onschuld, waarheid en volmaaktheid. Vanwege deze sterke symbolische associatie is de witte Pioen vooral tijdens bruioften een zeer gewilde bloem. Maar wat zijn nu de mooiste?

Aanbod
witte pioenen | Elsa Sass
witte pioenen | Mary Nicholls
witte pioenen | Elsa Sass
witte pioenen | Claude Tain
Mary E. Nicholls is een geweldige Pioen met grote en goed gevulde bloemen. Licht geurend, in een mooie witte tint. Mary Nicholls is laat in het seizoen verkrijgbaar van kwekerij Paeon BV.
Elsa Sass is een bijzondere pioen die vernoemd is naar de vrouw van veredelaar Henry Sass. De spierwitte kleur en haar prachtige donker gewas staat ze bekend als één van de mooiste witte pioenen. Ze heeft een prachtige komvorm en is volledig gevuld, ze is zeer laat in het seizoen verkrijgbaar.
Op zoek naar een echt spierwitte Pioen? Dan zoekt u Claude Tain, een laat bloeiende Pioen met enorme spierwitte bloemen. Let er bij Claude Tain wel op dat de bloemen al een witte kleur tonen in de knop. Wanneer ze te rauw gesneden zijn komen ze namelijk niet open.

Wil je meer weten?

Ben je geintresseerd in de Pioenen van bloemenveiling Hyéres of in de Pioenen van My-Peony? Vul dan ons inschrijfformulier even in of neem contact op met één van onze verkopers.

Registreer
Bloemenveiling Hyéres