Pioen Alertie van Delta Peony maandag beschikbaar bij My-Peony en het zijn er veel, heel veel!

Pioen Alertie is een stevige,  lichtroze en dubbele pioen die bovendien een heerlijke geur verspreid en daardoor zeker niet mag ontbreken. Delta Peony was al flink in productie, maar nu komen de echte aantallen los en gaan we dus echt de bloemetjes buiten zetten! Wat de Alertie van Delta Peony onderscheidt van andere Alerties, is dat ze keiharde stelen hebben met een rode gloed. Het blaakt van gezondheid en dat spat ervan af. Op de vaas worden Alerties van Delta Peony dan ook minstens net zo groot als een gemiddelde Sarah Bernhardt en Dr. Flemming. Niet zo maar een bosje pioenen, een bosje Delta pioenen!

Verzongingstips

Snij de pioenen 2-3 cm met een schoon en scherp mes of snoeischaar aan en zet deze in een schone vaas met water en Chrysal universele snijbloemenvoeding of Chrysal Clear Rosa. Deze laat de pioenen mooi open komen en houdt de bloemen goed op kleur. Verwijder het blad onderaan de stelen, zodat dit niet in het water terecht komt. Houd de bloemen weg van rijpend fruit, tocht en direct zonlicht. Als er nog 1/3 van het water in de vaas zit kan je deze bijvullen met water en bloemenvoeding.

Vanaf maandag is Alertie van Delta Peony verkrijgbaar bij My-Peony! Interesse? Stuur ons dan even een mail, bel met één van onze verkopers of ga direct naar onze webshop.

Alertie van Delta Peony
Alertie
Alertie van Delta Peony